JustaEnergia és una empresa que neix a Barcelona l’any 2012 en ple moment de canvi social i econòmic en que la gestió dels recursos mediambientals, principalment l’energia, és un factor determinant. Conscients de la creixent necessitat d’empreses i societat en general per optimitzar els consums energètics de la seva activitat, els enginyers tècnics Raúl Alonso i Lluis Vicente van fundar JustaEnergia.

Els dos socis, formats a la Universitat de Barcelona (IL3) i amb un Màster en Gestió de l’Eficiència Energètica, tenen una dilatada experiència en el sector de les instal·lacions integrals i la gestió energètica en edificis.

El paper de JustaEnergia com a gestor energètic és el d’aportar solucions d’eficiència energètica per a la indústria, les infraestructures i el sector serveis:

  • Auditoria energètica
  • Monitorització de consums
  • Serveis de supervisió
  • Manteniment
  • Prescripció i formació en bones pràctiques

Estem convençuts que una gestió energètica adequada contribueix a millorar la competitivitat d’empreses i institucions i fa més sostenible l’activitat industrial.

La metodologia de JustaEnergia, basada en l’auditoria de contractes i factures d’energia, la mesura continuada de consums, la aplicació d’accions de millora i el seguiment de l’evolució, està funcionant amb èxit en edificis com la seu de Privalia, la del Col·legi d’Odontòlegs de Catalunya, els Laboratoris Echevarne, l’Arxiu Nacional de Catalunya o l’Agència de Residus de Catalunya.

imatge dels dos directors, Lluís y Raul.

Lluís Vicente linkedin Lluís Vicente

Raúl Alonso linkedin Raul Alonso